NordicBet Ligaen

AaB forlænger og udvider samarbejde med partner

AaB oplyser lørdag formiddag, at man har udvidet samarbejdet med tribunepartneren Spar Nord Fonden.

AaB han ansat Michael Tuxen Boll som ny administrerende direktør.
Denne historie udkom først på campo.dk

AaB kunne for nyligt fejre, at den igen står på Superliga-bold i Aalborg efter sommer.

Nogle få dage efter kan klubben nu oplyse, at man har forlænget samarbejdet med en af klubbens vigtige partnere, Spar Nord Fonden. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Spar Nord Fonden har i mange år været tribunepartner for Vesttribunen, hvor AaB’s mest inkarnerede fans holder til. Dermed står det nu også klart, at tribunen fastholder sit navn, som AaB-fansene selv fik lov at vælge tilbage i 2019.

Og det forlængede partnerskab sker da også med ønsket om fortsat at bakke op om AaB’s stemningsskabende fans.

– Vi vil fortsat gerne bidrage til det store fællesskab, der er i hele Nordjylland omkring AaB’s fans. Derfor har vi gennem flere år støttet klubben og dermed givet Vesttribunen tilbage til fansene, siger Rikke Christoffersen, der er næstformand i Spar Nord Fonden, og fortsætter:

– Det engagement har vi forlænget, så fangrupperingerne fortsat selv kan tage ejerskab over tribunen og holde fast i det navn, de selv har givet den. Derudover vil vi gerne bidrage yderligere med årlige tiltag, der bakker op om fællesskaber i klubben.

Med forlængelsen og udvidelsen af partnerskabet står det nu klart, at Vesttribunen altså kommer til at bibeholde sit navn – som minimum indtil sommeren 2027.

AaB har i de seneste år været presset resultatmæssigt, hvilket betød, at de efter sæsonen 2022/23 måtte tage turen ned i NordicBet Ligaen.

Her har klubben dog formået at sikre sig oprykning med det samme, hvilket betyder, at AaB nu igen kan kalde sig Superliga-mandskab.

Drømmemål sikrer AaB grim sejr mod Fredericia

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P