NordicBet Ligaen

Fredericia spolerer AaB’s oprykningfest

Torsdag aften kunne AaB officielt sikre sig oprykning til Superligaen med en sejr i Fredericia, men oprykningsfesten udeblev. Se mål og highlights her.

M. Wohlgemuth
13′
F. Carstensen
45′
O. Ross
49′
45′
90′
  • AaB havde muligheden for at sikre sig en Superliga-billet til næste sæson med en sejr i Fredericia, og gæsterne kom da også flyvende fra start, men AaB brændte en stor dobbeltchance

• Det blev i stedet hjemmeholdet, som åbnede scoringen efter et hjørnespark, som dunkede ned for fødderne af Mikkel Wohlgemuth, som sikkert sparkede bolden ind. Kort før pausen blev det endnu værre for AaB, da Frederik Carstensens skud tog en afretning og strøg ind til 2-0

• Anden halvleg startede også med en stor AaB-chance, men denne gang lykkedes det at få den dirigeret i mål. Oliver Ross måtte vise sin smidighed, da den unge angriber skulle styre bolden i mål fra en vanskelig højde

• Desværre for nordjyderne bød opgøret ikke på flere mål, og således må oprykningsfesten vente lidt endnu. AaB har stadig fem kampe tilbage i oprykningsspillet, hvor klubben efter nederlaget har 12 point ned til Fredericia på tredjepladsen

Fredericia 0-0 AaB (Stor dobbeltchance til AaB, 1′):

Fredericia 1-0 AaB (Mikkel Wohlgemuth, 12′):

Fredericia 2-0 AaB (Frederik Carstensen, 45′):

Fredericia 2-1 AaB (Oliver Ross, 49′):