3F Superligaen

Klaiber klar til kamp: Stærkeste hold i Superligaen

Søndag går det løs på ny, når Brøndby og FC Midtjylland mødes i Herning. Her kan gæsterne med en sejr spille midtjyderne et godt stykke ud af guldræset, og Sean Klaiber går ind til opgøret med en god portion tro på sig selv og sit hold.

Sean Klaiber med bolden i hænderne under kampen mellem Brøndby og FC Nordsjælland.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Søndag udspiller der sig et vigtigt opgør i kampen om det danske mesterskab.

Således skal Brøndby et smut til Herning, hvor FC Midtjylland venter.

Forud for kampen har Brøndby et forspring på fire point ned til midtjyderne, og en sejr vil altså sende søndagens gæster i front med syv point ned til Ulvene – med blot fire runder tilbage af 3F Superligaen.

Omvendt kan en sejr til FCM åbne guldduellen mellem de to på ny.

Dertil skal der selvfølgelig også tages højde for F.C. København og FC Nordsjælland, der begge ligger på lur og er klar til at slå kapital af ethvert pointtab.

Brøndby-backen Sean Klaiber fortæller til klubbens egen hjemmeside, at han ser frem til at få revancheret den 2. halvleg, som han og holdkammeraterne spillede senest i pointdeleren med FC Nordsjælland.

Samtidig er han fortrøstningsfuld overfor den opgave, der venter søndag – det skyldes ikke mindst, at han og holdkammeraterne, ifølge ham selv, står stærkere end alle andre i Superligaen.

– Vi har en massiv tro på tingene i øjeblikket. Vi er i en god position, selvom den kunne have været bedre, men vi er i en god position, og det skal vi give vores liv for at beholde. Så jeg forventer meget af holdet, ligesom de forventer meget af mig. 

– Jeg synes, at vores hold er det stærkeste i Superligaen, og det har jeg ment fra begyndelsen. Vores hold er det stærkeste, og det tror jeg virkelig på. Jeg tror på vores hold og mine medspillere, så selvfølgelig er jeg skuffet hver gang, vi ikke vinder. Vi vil bare vinde hver kamp, og det skal vi også ud og gøre på søndag, fortæller Sean Klaiber.

Den dynamiske højreback har også et bud på, hvordan opskriften på en Brøndby-sejr ser ud.

– Vi skal bare overgå dem på energi, intensitet og tro, for så har vi en god mulighed for at slå dem igen, siger han.

Brøndby har taget sig sejrrigt ud i sæsonens tre hidtidige opgør mod FC Midtjylland.

I alt har Klubben Fra Vestegnen vundet de seneste fire indbyrdes opgør i Superligaen mod midtjyderne – alle med et enkelt mål.

–  De har tabt kampe i Mesterskabsspillet, og de har ikke vundet over os endnu, så hvis jeg var deres cheftræner, ville jeg gøre alt for at tænde en ild i dem. Det forventer vi, og det er vi forberedte på.

Kampen mellem Brøndby og FC Midtjylland fløjtes i gang på MCH Arena i Herning søndag klokken 18.00 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P