Dansker med vigtig rolle i tiltrængt Kalmar-sejr

Jacob Trenskow har gang i en flot sæson på det personlige plan, men for hans klub, Kalmar, har det været en svær start på sæsonen i Allsvenskan. Det vendte imidlertid lørdag eftermiddag, da Kalmar sikrede tre vigtige point i en 5-2-sejr over Halmstads. Her spillede Trenskow en central rolle.

Jacob Trenskow i kamp for Kalmar mod Halmstads i Allsvenskan.
Foto: Patric Söderström/TT/Ritzau Scanpix

Tre mål og fire oplæg i syv kampe.

Det vil være en underdrivelse at sige, Jacob Trenskow har fået en god start på sæsonen

Lørdag havde den tidligere HB Køge-spiller med en fortid i AGF endnu engang ikke bare én, men to afgørende fødder med for Kalmar, da han lagde op til Kalmars 1-0 og 3-2-mål. Du kan se begge mål herunder.

Målet til 1-0 kan ses her:

Målet til 3-2 kan ses her:

Jacob Trenskow kom til Kalmar i sommeren 2023 efter en flot periode i HB Køge, hvor han lavede syv mål og fem assist i Nordicbet Ligaen. Han havde dog svært ved for alvor at slå igennem i sin første halvsæson i Allsvenskan, hvor han blot stod for ét oplæg i 16 kampe, men det problem er altså tilsyneladende løst for den danske angriber nu.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P