3F Superligaen

Daniel Wass er ikke overrasket over Brøndby-succes

Daniel Wass vendte efter flere flirterier tilbage til sin barndomsklub Brøndby i sommeren 2022. Søndag kan klubben tage et stort skridt mod det danske mesterskab, hvis de besejrer FC Midtjylland. Det har dog ikke overrasket den erfarne midtbanespiller, at klubben står så godt, som den gør.

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Bliver Brøndby dansk mester i sæsonen 23/24?

Før søndagens kamp mod FC Midtjylland ligger klubben tre point foran FC Nordsjælland, som allerede har spillet deres kamp i runden.

Det var nok de færreste, der havde forventet, at Brøndby skulle spille med helt fremme om det danske mesterskab i denne sæson, som blot er den anden sæson med Jesper Sørensen i spidsen. Det er dog ikke kommet bag på klubbens erfarne midtbanespiller Daniel Wass.

– Jeg vidste jo godt, hvad jeg kom hjem til, og hvilket projekt, de var i gang med at lave. Det ville jeg gerne være en del af og være med til at skubbe det i den rigtige retning, som jeg også føler jeg gør til hverdag.

– Jeg bare glad for, at vi er der, hvor vi er, og jeg er stolt over at jeg er med til at skubbe Brøndby i den rigtige retning.

– Jeg føler, vi står godt forud for de sidste kampe. Vi har det godt, og vi glæder os. Vi skal glæde os. Og så skal vi gøre som gennem hele sæsonen – spille vores bedste spil, være afslappede og gå ind for at vinde hver kamp.

Du kan se interviewet med Daniel Wass i videoen øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P