VM 2022

3 min læsningOverblik: Disse stjerner misser VM

Der begynder endelig at tegne sig et billede af, hvilke nationer der bliver en del af VM-slutrunden i Qatar. Det betyder samtidig, at vi kommer til at undvære flere store stjerner.

3 min læsning
Erling Haaland Norge VM i Qatar
Foto:Ntb/Reuters/Ritzau Scanpix.

I den netop overståede landsholdspause er de sidste brikker begyndt at falde på plads, så det nu står klart, hvilke nationer der skal med til VM i Qatar.

Her har der undervejs været flere store overraskelser, hvor blandt andre de forsvarende europamestre, Italien, overraskende blev slået ud af Nordmakedonien.

BIF-profil inden VM-lodtrækning: Kunne være fedt at trække Danmark

Derudover er der også flere store stjerner, som ikke kommer til at deltage ved det kommende VM, da deres respektive nationer ikke formåede at kvalificere sig i gruppespillet.

Campo.dk giver dig derfor et overblik over, hvilke navne vi må undvære, når VM-bolden ruller til november i Qatar.

Disse stjerner misser VM:

Nadia Nadim bliver ambassadør for VM i Qatar
 • Erling Haaland (Norge)
  Det norske landshold formåede ikke at komme videre fra gruppespillet, hvor Holland og Tyrkiet fik henholdsvis første- og andenpladsen i gruppen. Dermed har vi stadig til gode at se den farlige Dortmund-angriber til en slutrunde.

 • Martin Ødegaard (Norge)
  Arsenal-spilleren får ligesom sin landsmand Erling Haaland heller ikke sin første slutrunde på CV’et efter en mislykket kvalifikation i gruppespillet.

 • Jan Oblak (Slovakiet)
  Den erfarne Atlético Madrid-målmand bliver også en del af den lange liste af fodboldstjerner, der ikke bliver en del af VM i Qatar senere på året.
Overblik: Dem kan Danmark komme i VM-pulje med
 • Arturo Vidal (Chile)
  Inter-spilleren, der har en fortid i Bayern München og FC Barcelona, kom til kort i den sydamerikanske VM-kvalifikation efter flere dårlige resultater.

 • Alexis Sanchez (Chile)
  Arturo Vidals holdkammerat i både Inter og på det chilenske landshold kommer heller ikke med til VM.

 • Juan Cuadrado (Columbia)
  Den columbianske Juventus-stjerne kom akkurat ikke med til VM-slutrunden i Qatar, da nationen manglede et enkelt point for videre kvalifikation.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer