Formstærke-Bale sendte Wales tættere på VM

Torsdag aften var der playoff-semifinaler i VM-kvalifikationen, hvor Wales stod overfor Østrig.

Gareth Bale VM-kvalifikation Wales

De afgørende kampe i VM-kvalifikationen udspillede sig torsdag aften, hvor flere playoff-semifinaler skulle afgøres. Her tog Wales hjemme på Cardiff City Stadium imod nummer tre fra Danmarks VM-kvalifikaitonsgruppe, Østrig, i en af de mange playoff-semifinaler torsdag aften.

Gareth Bale, der forud for VM-opgøret havde været ude med en stikpille til Real Madrid, tog sagen i egen hånd, da han scorede begge mål i walisernes 2-1 sejr.

Bale med stikpille til Real Madrid: Jeg er i rigtig god form

Waliserne kom bedst fra start, da deres helt store stjerne, Gareth Bale, efter 25 minutters spil kunne score til 1-0 på et fremragende frispark.

Seks minutter inde i anden halvleg var opskriften endnu engang den samme. Gareth Bale sparkede i det 51. minut Wales i front med 2-0, denne gang efter lidt klumpspil i feltet.

I det 65. minut skulle det blive Østrigs tur til at skabe spænding i opgøret, da den walisiske forsvarsspiller Ben Davies rettede et østrigsk forsøg af, så den strøg ind i Wales-målet.

Den resterende del af kampen blev en intens affære, men Wales kunne i sidste ende trække sig sejrrigt ud af opgøret med en 2-1 sejr.

CHOK! Italien elimineret fra VM-kvalifikation af miniputnation

Det betyder, at Wales skal møde vinderen af den udsatte kamp mellem Skotland og Ukraine, der endnu ingen kampdato har grundet den russiske invasion i Ukraine.