Europæisk Fodbold

Ødegaard afslører: Har snakket om Real Madrid med Haaland

Martin Ødegaard fortæller i et interview, at han har snakket med Borussia Dortmunds Erling Haaland om, hvordan det er at spille for Real Madrid.

Erling Haaland Martin Ødegaard Borussia Dortmund Arsenal Real Madrid
Foto: Heiko Becker/Reuters/Ritzau Scanpix.

Erling Haaland vil være på alles læber i det kommende transfervindue, hvor flere af de største klubber i verden har lagt en billet ind på at hente nordmanden.

Nu kan der dog være kommet et hint om, hvor Haalands fremtid ligger henne. Borussia Dortmund-spilleren har nemlig snakket med hans norske landsmand Martin Ødegaard om, hvilken slags klub Real Madrid er.

– Vi er gode venner, så vi snakker om mange ting, om for eksempel da jeg var der. Så ja, vi har snakket om det, siger Martin Ødegaard til The Mirror.

Den nuværende Arsenal-spiller skiftede selv til Real Madrid som blot 15-årig. Her kæmpede Ødegaard dog med at sætte sit aftryk i klubben, hvilket blandt andet sendte ham på adskillige lejeaftaler i andre klubber, heriblandt Arsenal.

Ud fra Ødegaards udtalelse så er der dog en chance for, at der kan være en ny nordmand på vej til den spanske hovedstad. Det bliver dog en hård kamp for Real Madrid, da flere klubber allerede skulle være i kontakt med Haaland.

Barca-præsident lægger op til afblæsning af Haaland-handel: Det ser svært ud

Fornyligt var det en Premier League-klub, der blev sat kraftigt i forbindelse med Dortmund-angriberen, hvor der sågar skulle være lavet en aftale omkring en kontrakt. Det kan du læse mere om her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P