2 min læsningBIF-profil inden VM-lodtrækning: Kunne være fedt at trække Danmark

Brøndbys Anis Ben Slimane og resten af det tunesiske landshold kvalificerede sig tirsdag aften til VM i Qatar 2022 - Brøndby-profilen fortæller nu, at han håber på at komme i pulje med Danmark.

2 min læsning
Anis Slimane Brøndby IF
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Efter en samlet sejr på 1-0 over to kampe mod Mali, er Brøndbys Anis Ben Slimane og resten af det tunesiske landshold klar til VM 2022 i Qatar.

Anis Ben Slimane var på banen i det første af de to opgør, hvor Tunesien vandt med 1-0, hvilket altså var nok til at sikre den samlede sejr, da Tunesien og Mali spillede 0-0 i returopgøret tirsdag aften.

Overblik: Dem kan Danmark komme i VM-pulje med

Han er nu landet i Danmark og har tilsluttet sig Brøndby-truppen på ny, og selvom han ikke var på banen i returopgøret mod Mali, var det stadig overvældende, da dommerens slutfløjt løb.

– Jeg tror, det er svært at beskrive. Det var nogle følelser, der sad helt uden på tøjet, fortæller Anis Ben Slimane til campo.dk og fortsætter:

– Efter slutfløjt, kunne man mærke den lettelse og glæde, der var ved at have kvalificeret sig – Både fra fansene, den tunesiske befolkning, spillerne og trænerne. Det var sindssygt stort.

Tunesien er røget i det tredje seedningslag til VM, mens Danmark befinder sig i andet seedningslag. Det betyder, at de to nationer kan ende i samme pulje ved VM. Og det ville ikke gøre Brøndby-profilen det store – tværtimod.

– Det kunne selvfølgelig være fedt at trække Danmark. Måske ikke så meget for Tunesien, for Danmark har et virkelig stærkt landshold – men for mit eget vedkommende ville det være meget sjovt. Det er jo mit land, lyder det fra den 21-årige midtbanespiller, der i øvrigt blev kåret til Månedens Unge Spiller i Superligaen for sine præstationer tilbage i februar.

Lodtrækningen til VM 2022 i Qatar finder sted fredag den 1. april klokken 18.00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer