International Fodbold

Solbakken skærmer af for Haaland: Under et pres vi ikke kan sætte os ind i

Den norske landsholdstrup mødtes mandag til sin første samling i 2022, og her var det en norsk landstræner, Såle Solbakken, der varslede om en mindre tilgængelig Erling Haaland end normalt.

Ståle Solbakken beder om forståelse for en mindre tilgængelig Erling Haaland.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Da den norske landsholdstrup mandag mødte ind til samling for første gang i 2022, var der naturligvis en spiller, der tiltrak sig lidt ekstra opmærksomhed; Erling Haaland.

Rygterne om den norske stjernes fremtid har floreret længe, og derfor følte den norske landstræner, Ståle Solbakken, sig nødsaget til at skærme af for pressen.

– Jeg er tilhænger af åbenhed og tilgængelighed. Men nogen gange må man have respekt for, at en person befinder sig i en situation som er ekstraordinær, og som kan gøre, at man må beskytte vedkommende. Enten fordi vi vil, fordi han vil det eller nogen af hans nærmeste vil det, fortalte Ståle Solbakken ifølge norsk TV2.

Erling Haaland ankom til Norge i et privatfly, og flere medier melder om, at den norske stjerne i løbet af ganske kort tid kommer til at træffe en beslutning om sin fremtid.

– Jeg tror, at vi skal have en ekstrem forståelse for at han måske bliver lidt ekstra afskærmet til denne samling. At han får lov til at være lidt mere privat end han måske havde været til en kamp af betydning i juni. Han skal træffe nogen enormt vigtige valg og han er under et kæmpe pres, som ingen af os andre kan sætte os ind i.

Real Madrid-legende: Hvis klubben ikke henter Haaland nu, så gør de det aldrig!

– Vi har måske en af verdens tre mest attraktive spillere, som har et pres på sig nu, hvor hvert ord og sætning bliver vendt og tjekket igennem. Uanset, hvor meget jeg kan prale den norske presses troværdighed, er det nok sådan, at oversættelser til andre lande kan blive spekulative.

Ståle Solbakken slog samtidig fast overfor den norske presse, at han ikke har intentioner om at rådgive Erling Haaland i valget af hans fremtidige klub.

Populære historier

5 svar til “Solbakken skærmer af for Haaland: Under et pres vi ikke kan sætte os ind i”

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P