Blitzkrieg! Lynscoringer sender Dortmund videre

Atlético Madrid tog første stik i den spanske hovedstad, og således var Dortmund nødt til at jagte mål i onsdagens returopgør – og dem fik vi masser af. Se mål og highlights fra kvartfinalen lige her.

J. Brandt
34′
I. Maatsen
39′
N. Füllkrug
71′
M. Sabitzer
74′
M. Hummels
49′
Á. Correa
64′
45′
90′
  • Atlético Madrid tog første stik hjemme i den spanske hovedstad med 2-1. Således fik Borussia Dortmund sin sag for i returopgøret, da Edin Terzic’ mandskab skulle lirke Diego Simeones bundsolide defensiv op. Det viste sig ikke at være særlig svært for Die Schwarzgelben

• Hjemmeholdet kom bedst fra land takket være Julian Brandt, og fem minutter senere lynede Dortmunds Chelsea-lejesvend Ian Maatsen, da hollænderen sendt Die Gelbe Wand i ekstase. Glæden varede ved lige indtil anden halvleg, hvor Atlético kom ud som lyn og torden. Efter 49 minutters spil blev Mats Hummels uheldigt bemærket, da han scorede selvmål efter et Atlético-hjørnespark

• Efter godt en times spil udlignede Angel Correa aftenens opgør, imens han sendte Atlético på semifinalekurs. Men så fik piben en anden lyd. I det 71. minut lagde Marcel Sabitzer bolden indover, hvorefter Niclas Füllkrug dirigerede bolden ind til 3-2.

• Bare to minutter efter bankede Marcel Sabitzer selv Dortmund i semifinalen, da østrigeren lukkede og slukkede med et knastørt hug. Efter målfesten på Signal Iduna Park er Dortmund det første hold, der booker en semifinale-plads med 5-4 i den samlede stilling

Borussia Dortmund 0-0 Atlético Madrid (Sabitzer og Moratas store chancer, 3′):

Borussia Dortmund 1-0 Atlético Madrid (Julian Brandt, 34′):

Borussia Dortmund 2-0 Atlético Madrid (Ian Maatsen, 39′):

Borussia Dortmund 2-0 Atlético Madrid (Sammenstød mellem Azpilicueta og Kobel, 46′):

Borussia Dortmund 2-1 Atlético Madrid (Mats Hummels selvmål, 49′):

Borussia Dortmund 2-2 Atlético Madrid (Angel Correa, 65′):

Se alle mål og highlights i videoen over artiklen.

Borussia Dortmund 3-2 Atlético Madrid (Niclas Füllkrug, 71′):

Borussia Dortmund 4-2 Atlético Madrid (Marcel Sabitzer, 73′):