NordicBet Ligaen

Kontraktudløb til sommer: Dal Hende vil mere Sønderjyske

Marc Dal Hendes kontrakt i Sønderjyske udløber til sommer, og det ligner dermed et exit, men spørger man den 33-årige back, så er han klar på meget mere fodbold i Haderslev-klubben.

Marc Dal Hende råber for Sønderjyske
Foto: Sønderjyske Fodbold
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Marc Dal Hende er efterhånden ved at være lidt af en Mr. Sønderjyske.

Den 33-årige sjællænder kom første gang til klubben i 2015 og har spillet over 150 kampe i den lyseblå trikot.

Til sommer kan det sønderjyske eventyr dog være slut for Dal Hende, for der udløber hans kontrakt med klubben. Og lige nu ved han ikke, hvad fremtiden bringer.

– Helt ærligt, så ved jeg det ikke endnu. Jeg kan sige så meget, at jeg har det godt og min krop har det fint. Jeg tror nærmest ikke, jeg har misset en træning i år. Så jeg har det sindssygt godt, og jeg elsker at være i Sønderjyske, udtaler Dal Hende til campo.dk.

Sønderjyske er millimeter fra oprykning til 3F Superliga efter en flot sæson i NordicBet Ligaen. Dal Hende er blot noteret for otte kamp sæsonen, men har det helt fint med sin nuværende rolle.

Foto: Sønderjyske Fodbold

– Jeg har intet problem med den rolle, jeg har nu. Det er ikke mig, der er først på holdkortet, men tværtimod skal jeg hjælpe og guide de unge spillere. Det nyder jeg bare at være en del af, og jeg nyder, at jeg stadig kan være en drengerøv i omklædningsrummet, selvom jeg er ved at være tudsegammel.

Det rigtige sted

Marc Dal Hende kom første gang til Sønderjyske i 2015 og drog to år efter til FC Midtjylland. I 2020 vendte han retur til Haderslev, og det ser foreløbigt ud til at slutte til sommer.

Men skulle klubben have lyst til endnu en dans, så er Dal Hende helt klar på det.

– Ja, hvis vi kan blive enige om de rigtige ting, så elsker jeg jo at være i Sønderjyske. Der er ingen tvivl om, at det klart er det rigtige sted for mig. Det er her, jeg har været længst tid i min karriere. Så uden tvivl, Sønderjyske er et sted, der betyder meget for mig

Har du fået henvendelser fra andre klubber?

– For at være helt ærlig, så ved jeg det ikke. Jeg har ikke engang tænkt på det lige nu. Nu skal vi lige have det her oprykning på plads, og så må min fremtid komme bag mig, slutter Dal Hende.

Sønderjyske tæsker Kolding og har et ben i Superligaen

Sønderjyske kan sikre sig oprykning til 3F Superliga med en uafgjort på torsdag mod FC Fredericia. Kampen spilles klokken 18 og kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P