3F Superligaen

Cornelius om skadeshelvede: Mister troen på min krop

Siden Andreas Cornelius vendte hjem til F.C. København har den danske landsholdsangriber været plaget af et hav af skader – og nu har den bomstærke angriber sat ord på sine skadeskvaler.

Andreas Cornelius sidder ned og er skadet under Superliga-kampen imellem FCK og AGF.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
FC København
FC København
v t t u v
3 : 2
Slut
AGF
AGF
u t v u t
O. Óskarsson
59′
O. Óskarsson
85′
O. Óskarsson
90’+3′
Eric Kahl
71′
Tobias Anker
90’+5′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′

F.C. København høstede tre point imod AGF søndag aften.

Det kan københavnerne takke Orri Oskarsson for, da den 19-årige angriber diskede op med et hattrick – og så endda som indskifter.

Islændingen erstattede nemlig Andreas Cornelius, som måtte udgå efter cirka 55 minutters spil, da han havde sat sig ned midt på banen – og tilsyneladende ikke kunne spille mere.

Andreas Cornelius sidder ned og er skadet under Superliga-kampen imellem FCK og AGF.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

– Jeg kunne slet ikke komme i gang og nogle af de gange, hvor jeg er gået ud efter fem minutter med en fiber, hvor jeg ikke engang har lavet noget, da mister man lidt troen på ens krop.

– Jeg har fået nogle muskelskader, som er helt uforståelige. Hvor man tænker ‘hvis jeg ikke kan det her, så kan jeg jo ingenting’.

– Når man når op på sådan et tocifret antal muskelskader på et år, så synes jeg, at man er ved at ramme et lavpunkt. Og man er jo til skue for hele Danmark, imens det sker, fortæller Andreas Cornelius til Viaplay.

Du kan se hele indslaget med FCK-angriberen i videoen over artiklen.

Retur i guldkampen: Islandsk lynhattrick i stort VAR-drama

Efter kampen afviste Andreas Cornelius, at der var tale om en ny skade efter kampen imod AGF, og F.C. København har endnu ikke meldt noget nyt ud om angriberen.

Siden den 31-årige angriber vendte snuden hjem mod Danmark har han optrådt 36 gange, hvor det er blevet til fire scoringer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P