Sviatchenko skiftet ind i Houston-nederlag

Den tidligere FC Midtjylland-anfører sad på bænken i store dele af opgøret. Houston Dynamo har fået en blandet start på den nye MLS-sæson.

Erik Sviatchenko for Houston Dynamo i MLS

Seks minutter. Det var hvad, Erik Sviatchenko fik til at overbevise sin træner om, at han skal tilbage i startopstillingen for Houston Dynamo.

I de seks minutter kunne den tidligere FC Midtjylland-spiller ikke nå at gøre hverken til eller fra i opgøret, som endte med 2-0 til FC Dallas.

Det var danske forsvarsspillers sjette optræden i sæsonens ni første kampe.

Sviatchenko har døjet med et par skader i starten af den nye amerikanske sæson. Det har ikke hjulpet forsvarsspillerens mandat. Sæsonen startede i slutningen af februar.

Ud af de seks optrædener har de fire af dem været fra start. Og i en enkelt af disse er det blevet til sejr.

Houston Dynamo har fået en blandet start på sæsonen. Det er blevet til fire sejre, en uafgjort og et nederlag. Holdet ligger nummer 8 i MLS Vest.