34′
45′
90′

Der var hele tre danskere med fra start, da Mjällby bød velkommen til Kalmar i Allsvenskan.

Jakob Kiilerich og Nicklas Røjkjær startede inde for hjemmeholdet, imens Jacob Trenskow igen fandt plads i startelleveren for Kalmar.

Efter 18 minutters spil åbnede Røjkjær danskerfesten med en kølig afslutning på kanten af Kalmar-feltet.

Med cirka et kvarter tilbage af første halvleg gjorde Trenskow sin landsmand kunsten efter, da det tidligere AGF-talent drønede bolden ind til 1-2.

I kampens døende sekunder afgjorde Mjällbys Kolding-lejesvend, Jakob Kiilerich, opgøret med en scoring efter et hjørnespark.

Dansk kasse i Sverige: Ex-AGF’er scorer i Kalmar-nederlag