3F Superligaen

Fynboernes nye nordmand: Så Brøndby mod OB som 16-årig

Vilhar Myhra skiftede til OB i slutningen af transfervinduet, og selvom det er keeperens første skifte til Danmark, så kender han til dansk fodbold.

Viljar Myhra i OB
Foto: OB

Viljar Myhra er ny mand i OB.

Den norske keeper skrev for en uge siden under på en fem-årig kontrakt med fynboerne, efter fem år i norske Strømsgodset.

Her var den 27-årige målmand en profil for Drammen-klubben, men han havde brug for luftforandring, lyder det fra keeperen.

– Jeg følte, jeg havde brug for en ny udfordring, så nu er jeg her.

– Jeg valgte at forlade Strømsgodset, for da jeg først hørte om interessen fra OB, lød det meget spændende, udtaler Myhra til OBs hjemmeside.

OB er langt fra et nyt bekendtskab for Myhra. Som teenager så han en kamp med fynboerne, og gennem tiden har mange nordmænd trukket den stribede trøje over hovedet.

– Jeg var på skolelejr med min gamle skole, da jeg var 16 år, og der så vi Brøndby mod OB. Så jeg har kendt til OB, Superligaen og dansk fodbold i et stykke tid.

‘Velovervejet vindue’ i OB: Wesström afviser ikke flere afgange

– OB er en klub, hvor der har været mange nordmænd tidligere, så det er en klub man kender godt i Norge, og det en stor klub i Danmark. Det lokkede mig virkelig til at skifte, udtaler den norske keeper.

Myhra er en del af målmandsteamet i OB, der også tæller Martin Hansen, Hans Christian Bernat og Magnus Nielsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P