3F Superligaen

Officielt: OB henter norsk keeper på lang kontrakt

OB udvider målmandsteamet på førsteholdet. Det står klart onsdag, hvor den norske målmand Viljar Myhra er præsenteret hos den fynske klub.

OB

Viljar Myhra er ny mand i mellem stængerne i Ådalen på Fyn.

Den 27-årige norske målmand har være en af profilerne hos Strømsgodset, hvor han kom til i 2019.

Nu skifter den 194 centimeter høje målmand til OB, hvor han her skal konkurrere med Hans Christian Bernat og Martin Hansen om spilletid. Og fodbolddirektøren i OB forklarer tilgangen af den nye målmand.

– Vi har ønsket at øge konkurrencen på målmandspositionen, og derfor har vi indgået en aftale med Strømsgodset og Viljar om en permanent transfer til OB. Vi ser frem til at starte samarbejdet med Viljar så hurtigt som muligt, udtaler Björn Wesström, fodbolddirektør i OB.

Viljar Myhra i OB
Foto: OB

Den nye målmand kommer til fra Strømsgodset, som sidste sæson i Eliteserien var blandt de hold, der indkasserede færrest mål. Viljar Myhra skifter omgående til OB, og keeperen udstyres med en femårig kontrakt.

Myhra rejser ned til OBs trup, som netop nu er på træningslejr i Spanien.

OBs nye keeper: I Norge ser man Superligaen som en stor liga

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P