1 min læsningMedie: United lurer på tidligere FCM-bomber

Manchester United er angiveligt på jagt efter en ny angriber, og her skulle manager, Erik ten Hag, efter sigende have set sig varm på en tidligere FCM-angriber.

1 min læsning
Manchester United jagter Paul Onuachu. FC Midtjylland - FCM
Foto: Leonhard Foeger/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Først brændte han banen af i Superligaen. Så brændte han banen af i Belgien.

Og det gør han for så vidt stadig – den tårnhøje nigerianske angriber Paul Onuachu. Men den tid kan angiveligt snart være forbi.

I hvert fald skulle der ikke mangle interesse for den 28-årige nigerianer. Heller ikke fra en af de øverste hylder i Europa. Ifølge det franske medie Jeunesfooteux skulle den engelske storklub, Manchester United, nemlig være interesseret i at hente Onuachu.

Manchester United har i starten af januar været sat i forbindelse med flere forskellige angribere. Således er spillere som Wout Weghorst og Memphis Depay begge blevet rygtet kraftigt til United.

Nu får de altså angiveligt kamp til stregen af Paul Onuachu, som har præsteret stort i sin nuværende klub KRC Genk, hvor han har scoret 83 mål i 130 kampe, siden han ankom til klubben fra FC Midtjylland i sommeren 2019.

I denne sæson har Onuachu nærmest været at finde på måltavlen i hver eneste kamp, hvis man ser på hans scoringssnit. Her står han noteret for 15 mål i 18 kampe for Genk.

Onuachu har fortsat kontrakt med Genk frem til sommeren 2024.

Medie: Manchester United indfører ‘Ronaldo-regel’

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer