2 min læsningMedie: Manchester United indfører ‘Ronaldo-regel’

Manchester United har angiveligt vedtaget en ny regel, som kommer til at sikre en mere lige løn mellem spillerne i fremtiden. David de Gea står til at blive første offer for reglen.

2 min læsning
Manchester United vil indfører en 'Ronaldo-regel', som kommer til at betyde lavere lønninger til spillerne.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er slut med de tårnhøje lønninger i Manchester United.

Eller – Det er i hvert fald slut med de absurd høje lønninger, hvor enkelte spillere får betydeligt mere end andre i den engelske storklub.

Det skriver engelske Daily Mail, som beretter om en ny regel i Manchester United.

Avisen omtaler den nye regel som ‘Ronaldo-reglen’, med henvisning til den enorme ugeløn på omkring fire millioner kroner, som den portugisiske superstjerne angiveligt fik, inden han fik revet sin kontrakt over kort før VM.

Med den nye ‘Ronaldo-regel’ vil det således fremover ikke være muligt for spillere i Manchester United at tjene mere end 200.000 pund om ugen, svarende til 1,7 millioner kroner.

Foruden den åbenlyse økonomiske gevinst ved at betale spillerne en lavere løn i fremtiden, så skulle indførelsen af reglen i høj grad også skyldes, at man vil forsøge at komme jalousi blandt holdkammerater til livs.

Med den nye regel forsvinder de store lønforskelle mellem spillerne nemlig.

Den første spiller til at kunne blive ramt af den nye regel i Manchester United er ifølge Daily Mail den spanske målmand, David de Gea.

Han skulle lige nu få en ugentlig hyre på næsten 3,2 millioner kroner, men med kontraktudløb til sommer kan han godt vinke farvel til det beløb – i hvert fald hvis han har tænkt sig at blive i Manchester United.

Der har i den seneste tid været spekuleret en del om David de Geas fremtid i klubben, men Daily Mail beretter, at David de Gea allerede er blevet tilbudt en ny kontrakt.

Den nye kontrakt lever op til den nye regel, og de Gea skal dermed gå fra 3,2 millioner kroner til 1,7 millioner kroner om ugen, hvis han har i sinde at forlænge med Manchester United.

Så meget tjener Cristiano Ronaldo i Saudi Arabiske Al-Nassr

Daily Mail skriver videre, at Luke Shaw, der har kontraktudløb i 2024, vil blive tilbudt en lignende kontrakt.

Anderledes svært ser det dog ud med Marcus Rashford, som Manchester United efter sigende forsøger at forlænge med i disse dage.

Avisen beretter således, at PSG er villige til at fordoble den løn, som Marcus Rashford vil være i stand til at få med den nye ‘Ronaldo-regel’ i Manchester United.

Manchester Uniteds lønbudget det seneste år bliver estimeret til at ligge på 228 millioner pund, svarende til 1,9 milliarder kroner. Det er højere end alle andre klubber i Premier League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer