2 min læsningMedie: Han vil fra Barca til United

FC Barcelonas Memphis Depay vil efter sigende tilbage til Manchester United - gerne så hurtigt som muligt.

2 min læsning
Manchester United er stadig på jagt efter en erstatning for Cristiano Ronaldo, og FC Barcelonas Memphis Depay tager gerne over.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Memphis Depay har snart kontraktudløb i FC Barcelona, men han har ikke lyst til at vente. Han vil væk denne vinter.

Således skriver spanske SPORT, der i samme ombæring mener at vide, at den 28-årige hollænder kan vende tilbage til Manchester United, hvor han tidligere i karrieren har tørnet ud.

Den primære årsag til skiftet skulle være manglende spilletid under cheftræner Xavi i FC Barcelona.

Der er dog lige ét problem, som afholder Memphis Depay fra at kunne finde nye græsgange – hans kontrakt er ikke udløbet endnu.

The Athletic har således berettet om, at Memphis Depay allerede forsøgte at komme væk i sommer – helst uden et prisskilt.

Den leg ville FC Barcelona dog ikke være med til.

Denne vinter er der nu kun et halvt år tilbage af Memphis Depays kontrakt i FC Barcelona, men den catalanske storklub ønsker angiveligt stadig at indkassere en transfersum, hvis hollænderen skal have love til at smutte – også selvom beløbet ikke vil være særlig stort, grundet det snarlige kontraktudløb.

Medie: Chelsea udfordrer Manchester United i jagten på fransk landsholdsspiller

SPORT skriver videre, at Manchester United fortsat er opsatte på at hente en ny angriber denne vinter, efter de rev Cristiano Ronaldos kontrakt over kort før VM-slutrunden i november.

Manchester United er dog ikke ude efter at betale en transfersum for klubbens nye angriber, og ser hellere en løsning, hvor der er tale om en lejeaftale.

Memphis Depay spillede for Manchester United fra 2015 til 2017, hvor han står noteret for syv mål og seks assists i 53 kampe.

I 2021 blev han hentet til FC Barcelona, efter at have tilbragt årene inden i franske Lyon.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer