Premier League

United-skifte under opsejling – Siger Weghorst farvel her?

Rygterne tager til lørdag aften, og hollandske Wout Weghorst meldes nu tæt på Manchester United.

Wout Weghorst scorede for Besiktas lørdag aften, efter scoringen sagde han farvel til de tyrkiske fans. Han rygtes til Manchester United.
Foto: Besiktas

Hvis det var et farvel, så var det et farvel med manér.

Wout Weghorst bliver lørdag sat relativt kraftigt i forbindelse med et skifte til Manchester United, som mangler en angriber som erstatning for Cristiano Ronaldo.

Weghorst er ejet af Burnley, men siden sommer har han været udlejet til tyrkiske Besiktas.

Lørdag aften spillede Istanbul-klubben hjemme mod Kasimpasa, og her var der fuld tid til den hollandske angriber, der i første halvlegs overtid scorede til 2-0.

Efter at have fejret scoringen med sine holdkammerater gik en tydeligt følelsesladet Weghorst alene ned til de jublende Besiktas fans, og der skulle ikke en mundaflæsningsekspert til for at se, hvilke ord der fulgte hollænderens vinken til fansene – ‘Bye-bye’.

Besiktas sikrede sig i sommer en købsoption, da de lejede Weghorst i Burnley. Derfor er det ikke kun op til Manchester United og Burnley at blive enige om en eventuel transfer.

30-årige Wout Weghorst, der har en fortid i tyske Wolfsburg og hollandske AZ, kom efter 78 minutter af Hollands VM-kvartfinale mod Argentina på banen, og med to mål vendte han 0-2 til 2-2 for hollænderne.

I straffesparkskonkurrencen scorede Weghorst selv på sit forsøg, men da holdkammeraterne Virgil van Dijk og Steven Berghuis brændte, røg Holland ud til de senere verdensmestre.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P