3 min læsningAlm forholder sig uinteresseret til transfervinduet: Ansvaret er hos andre

OB's cheftræner Andreas Alm er egentlig ikke synderligt interesseret i spillerkøb og spillersalg. Han har sit fokus et helt andet sted.

3 min læsning
Andreas Alm forholder sig neutralt til transfervinduet
Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix

Den 49-årige svenske cheftræner i Odense Boldklub, Andreas Alm, fortæller, at når det kommer til mulige køb og salg af spillere, er det ikke på hans bord.

Faktisk er hans fokus et helt andet sted, forklarer han i et interview foretaget på træningsbanen i Ådalen.

OB’s cheftræner: Målsætningen hedder top seks, men udfordringen er stor

– Jeg er rimelig uinteresseret i spillere ind og spillere ud. Jeg er fokuseret på de spillere, der kommer til træning og som jeg råder over, siger han til campo.dk.

Alm mener nemlig, at hans arbejdsområde er så stort i forvejen, at det er bedst, hvis andre i klubbens sportslige ledelse varetager transferdelen.

– Det er en god idé at lade Björn (Wesström, fodbolddirektør i OB) fokusere på de spillere der skal ind og ud. Det er hans job, jeg har rigeligt med andre ting at holde styr på, nuancerer han.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Han siger endvidere, at han indgår i dialog med Björn Wesström mange gange i løbet af dagen, men når det kommer til mulige køb og salg af spillere, så er ansvaret ultimativt i fodbolddirektørens hænder.

– Det er ikke sådan, at jeg udstikker en liste med ønskespillere til ham. Det er op til Björn at vurdere de spillere, der potentielt kan passe ind i klubben, slutter Andreas Alm til campo.dk.

Du kan se hele interviewet med Andreas Alm i videoafspilleren øverst i artiklen.

Uønsket FCM-keeper tilslutter sig PL-oprykkers træningslejr

OB har allerede været aktive på transfermarkedet, hvor de har hentet Bjørn Paulsen til klubben fra Hammarby, Agon Mucolli fra Kristiansund, Kante Kefing fra Hafia FC og Gustav Grubbe fra RB Leipzig. Den anden vej er både Troels Kløve og Jens Jakob Thomasen skiftet væk.

Andreas Alm & co. starter superligakampagnen ud med en mandagskamp d. 18. juli. på hjemmebane mod FC Nordsjælland. Se resten af førsterunde-programmet HER.

Sisto-agent om udelukkelse i FCM: Der er ingen tillid

Har du det fulde overblik over sommerens til- og afgange i din klub? Ellers så kan du få en samlet transferoversigt over alle handler fra Superligaen lige HER.

Timeline

Notifications

Notifikationer