3F Superligaen

OB’s cheftræner: Målsætningen hedder top seks, men udfordringen er stor

OB-chefen Andreas Alm ser frem mod den kommende sæson, hvor top seks er det altoverskyggende mål - også selvom ambitionen om at blive en etableret top seks-klub er langsigtet.

Andreas Alm ser frem til næste superligasæson
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Odense Boldklubs seneste superligasæson rakte igen ikke til en top seks placering, og selvom de nåede frem til pokalfinalen i Sydbank Pokalen, skal der nye ambitiøse målsætninger på tapetet i den traditionsrige stribede klub fra Fyn.

Det fortæller cheftræner Andreas Alm i et interview, hvor han samtidigt bedyrer, at forventningerne for de kommende sæsoner er blevet opjusteret.

Tilbagevendt OB’er om udlandsophold: Jeg har lært en masse!

– Strategien hedder top seks – og i den strategi er vi ambitiøse. Ambitionen (om at komme i top seks, red.) gælder fra 2021 til 2026, så det er en langsigtet strategi, lyder det fra Andreas Alm til campo.dk.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Vejen til at blive en fast del af superligatabellens øverste halvdel er dog en udfordrende størrelse, mener Alm. Særligt set i lyset af den seneste sæsons resultat.

– Der er først og fremmest nogle hold, vi skal kunne passere i den kommende sæson. Vi var langt fra top seks i sidste sæson, og selvom vi havde en god pokalturnering (nåede til pokalfinalen mod FCM, red.) og et fint kvalifikationsspil, manglede vi kvalitet, siger han.

EU-domstol indleder retssag: Super League-udbryderne på den ene side – Uefa og Fifa på den anden

Nogle af de hold, som Andreas Alm tror OB kommer til at kæmpe med, er blandt andet AGF og FC Nordsjælland, der ligeledes havde en sæson sidste år til glemmebogen.

– Jeg tror at AGF og FC Nordsjælland, som ikke kom i top seks sidste sidste sæson, har den samme ambition som os. Så Superligaen ser spændende ud, slutter den svenske træner til campo.dk.

Andreas Alm & co. starter superligakampagnen ud med en mandagskamp d. 18. juli. på hjemmebane mod netop FC Nordsjælland. Se resten af førsterunde-programmet HER.

Du kan se hele interviewet med Andreas Alm i videoafspilleren øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P