1 min læsningSisto-agent om udelukkelse i FCM: Der er ingen tillid

Pioni Sistos retur til FC Midtjylland har bud på op- og nedture. Onsdag blev Sisto smidt af superligaholdet, og nu tager hans agent bladet fra munden om sagen.

1 min læsning
Pione Sisto er smidt ud af superligatruppen i FC Midtjylland
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Ordene i rubrikken stammer fra Pione Sistos agent og bror, Angelo Sisto, og kritikken kommer i kølvandet på beslutningen om, at Sisto ikke er en del af superligaholdet længere.

I et interview med BT forklarer agenten, at der er langt mellem, hvordan Pione Sisto og FC Midtjylland ser på fremtiden.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Der er ingen tillid mellem Pione og klubben i forhold til, hvilke planer der er fremtidsmæssigt, siger Angelo Sisto til BT.

Siden skiftet tilbage til FC Midtjylland fra Celta Vigo i 2020 har der ikke været kontinuerligt spilletid for offensivspilleren, der ifølge sin agent fortsat drømmer om landsholdet.

– Pione har stort fokus og ambitioner om at komme tilbage på landsholdet. Og det er vigtigt for ham, at han får spilletid. Han har været meget ærlig omkring, hvordan han ser på situationen, og han har også bevist sit værd over for klubben i træningerne og i de træningskampe, der har været. Men han føler ikke, at han får den samme respons fra den sportslige ledelse, siger Sistos agent.

Pione Sisto smidt af superligaholdet i FCM

Pione Sisto bliver med udelukkelsen fra superligatruppen i FC Midtjylland ikke en del af fredagens sæsonåbner hjemme på MCH Arena mod Randers FC. Kampen spilles klokken 19.00 og kan ses på TV3 Sport.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P