Premier League

Uønsket FCM-keeper tilslutter sig PL-oprykkers træningslejr

33-årige Jonas Lössl er blandt de spillere, som Steinlein & co. ikke vil satse på i FC Midtjylland til næste sæson. Nu har målmanden så tilsluttet sig træningslejren hos en engelsk klub.

Jonas Lössl træner med i Bournemouth
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland har valgt deres førstekeeper til næste sæson, nemlig 22-årige Elias Rafn Olafsson, og derfor forsøger klubben, at finde en løsningsmodel for Jonas Lössl.

Nu har landsholdsbobleren så tilsluttet sig Bournemouths træningslejr i Portugal. Det meddeler Premier League-oprykkerne i et tweet tirsdag eftermiddag.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den 1,95 meter høje keeper har fortsat kontrakt med FC Midtjylland frem til sommeren 2025, men alt tyder på, at han forlader klubben i indeværende transfervindue. Måske for at blive holdkammerat med de to danske spillere i oprykkerklubben Bournemouth, hvor Emiliano Marcondes og Philip Billing spiller.

For ganske nyligt sagde fodbolddirektøren Claus Steinlein da også, at de arbejder på at skibe ham videre:

– Vi skal nok finde en god løsning til Lössl, han er en Premier League-målmand, forklarede Steinlein forleden i et interview med Discovery+.

Medie: FC Barcelona vil rive Braithwaites kontrakt i stykker!

I seneste sæson opstod der en masse tumult i forbindelse med kampen om førstekeeper-tjansen mellem Lössl og Olafsson. Det endte med, at Lössl fik en lejeaftale med storebrorklubben Brentford, som endda fik en købsklausul med i handlen.

Den valgte de ikke at indløse, hvorfor den danske keeper med de stærke relationer til FCM, skiftede tilbage til klubben. Nu står de så lidt i samme limbo igen, hvor de forsøger at finde en frugtbar løsning for den Kolding-fødte keeper.

Tidligere FCM’er om Gladbach-start: Anderledes end min gamle klub

Lössl har 170 kampe for FCM’s førstehold og er et produkt af klubbens akademi. Han har tidligere tørnet ud for franske Guingamp, tyske Mainz 05, samt de engelske klubber Huddersfield, Brentford og Everton. Hos ‘The Toffees’ fik han aldrig sin debut på førsteholdet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P