1 min læsningTransferjournalist: Manchester City vil forlænge med profileret trio

Den engelske mesterklub Manchester City har haft et aldeles aktivt transfervindue. Nu vil de forlænge kontrakten med tre af deres største profiler.

1 min læsning
Manchester City vil forlænge med tre profiler
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Erling Braut Haaland og Kalvin Phillips er to af de største spillerkøb, som den lyseblå Manchester-klub har foretaget i indeværende transfervindue, mens et hav af spillere er vendt retur fra udlån. Herunder den argentinske målmager Julian Alvarez.

Den anden vej er røget to store brasilianske profiler i form af Gabriel Jesus til Arsenal og Fernandinho, som er skiftet til hjemlandet. Desuden er den vævre engelske landsholdsspiller Raheem Sterling meget tæt på et skifte til ligarivalerne fra Chelsea.

Hvem er Gabriel Jesus? – Få historien om Arsenals nye brasilianske stjerneangriber!

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Dermed er det også nødvendigt, at holde på nogle af profilerne – og det er lige netop, hvad Pep Guardola & co. har i sigte. De vil gerne forlænge kontrakterne med de tre profiler: Phil Foden, Rodri og Rihad Mahrez.

Det skriver transferjournalisten Fabrizio Romano torsdag.

På rygtebørsen er der endvidere meldinger om, at den portugisiske landsholdsprofil Bernardo Silva, som i flere ombæringer har bedyret, at han ønsker et skifte til FC Barcelona, kan have indleveret et transferønske til klubbens sportslige ledelse. Det kan du læse meget mere om HER.

Timeline

Notifications

Notifikationer