2 min læsningChelsea byder på City-stjerne – igen

Chelsea fik for en uge siden afvist et bud på City-stjernen - Thomas Tuchel helmer dog ikke i jagten på offensivspilleren, og de prøver nu igen.

2 min læsning
Raheem Sterling, Chelsea, Thomas Tuchel, Manchester City, Premier League.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Chelsea ser ud til at få et særdeles aktivt transfervindue denne sommer.

I hvert fald forsøger de.

Flere spillere rygtes således til og fra den engelske storklub, mens blandt andre Romelu Lukaku forventes at træde i danske Andreas Christensens fodspor og forlade klubben – ligesom Antonio Rüdiger også har gjort det.

Den anden vej er der snak om både Ousmane Dembélé og senest Cristiano Ronaldo til Chelsea, mens det for en uge siden kom frem, at Chelsea også skulle have forsøgt sig med et bud på Raheem Sterling i Manchester City.

De forsvarende engelske mestre afviste dog buddet, der angiveligt lød på 25 millioner euro. De vil have op mod 60 millioner euro for ham i stedet, svarende til lidt mindre end 450 millioner kroner.

Chelsea er dog ikke blevet skræmt væk fra den potentielle signing af City-stjernen, og nu skriver transferjournalisten Fabrizio Romano på Twitter, at London-klubben har forsøgt sig endnu en gang. Han tilføjer, at de personlige detaljer ved et eventuelt skifte allerede skulle være blevet vendt mellem parterne.

Romano melder intet om buddets størrelse, men gør det i stedet klart, at det er Chelsea-manager Thomas Tuchel, der vil have Sterling til klubben.

Medie: Ronaldo er ikke til salg

Raheem Sterling har et enkelt år tilbage af kontrakten i Manchester City, hvor han med tiden er gledet længere og længere ud af rollen som den offensive stjerne.

Timeline

Notifications

Notifikationer