Premier League

Begejstret Haaland i sit første interview: City er et godt match!

Erling Braut Haaland er omsider blevet præsenteret i Manchester City, hvor han aldrig har været i tvivl om, at han gerne ville spille.

Erling Haaland er glad for at skifte til Manchester City
Foto: mancity.com

Det har længe været offentlig kendt, at 21-årige Erling Braut Haaland skulle skifte til Manchester City, men det er først i dag han officielt har underskrevet sin kontrakt med Premier League-vinderne.

Skiftet til den lyseblå klub fra Manchester har han aldrig betvivlet. Det fortæller han i sit første interview med klubbens hjemmeside.

Officielt: Nu har Haaland skrevet under

– Jeg skrev under her af to årsager. Jeg føler mig hjemme her i klubben, og jeg føler, at jeg kan udvikle mit spil allerbedst her, lyder det fra den norske stjerneangriber, som ligeledes fortæller om sin far, Alf Inge Haaland, der spillede i klubben fra 2000-2003.

Men det er ikke kun historien ved klubben, som Haaland anerkender. Han køber i den grad også ind på det taktiske koncept, som Pep Guardiola praktiserer i klubben.

Benfica bekræfter: Topangriber er kun et lægetjek fra at kalde sig Liverpool-spiller

– Jeg er vildt med deres måde at spille på, og jeg elsker angribende fodbold. Jeg kan godt lide den positive vibe, der er, når City spiller fodbold. Alt i alt er vi bare et godt match, slutter Erling Haaland til Manchester Citys hjemmeside

Du kan se videointerviewet i fuld længde, hvis du følger det ovenstående link.

Haaland er udstyret med en kontrakt, der gælder frem til 2027.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P