2 min læsningCity-profil chokerer: Jeg vil til FC Barcelona – nu!

Ifølge det spanske medie SPORT, vil én af Pep Guardiolas bedste spillere gerne skifte til FC Barcelona.

2 min læsning
Bernardo Silva vil gerne skifte til FC Barcelona
Foto: Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester City er blevet en stormagt i engelsk topfodbold, men ikke desto mindre er én af de helt store profiler klar til at komme videre i sin karriere.

Det skriver det spanske medie SPORT søndag, som beretter, at portugiseren Bernardo Silva har indleveret et transferønske.

Campo mener: Disse spillere skal vise sig som profiler i den nye sæson

Læs videre efter reklamen.

Den karismatiske City-træner, Pep Guardiola, har dog ikke i sinde at slippe en af sine vigtigste spillere foreløbigt, hvilket han også i flere ombæringer har givet udtryk for.

Derudover er det værd at hæfte sig ved, at FC Barcelona skal have den helt store pung frem, såfremt de vil have den portugisiske landsholdsspiller til den catalanske storklub.

Medier: Chelsea og Barca i budkrig om Raphinha – Arsenal vil hente gammel kending hjem i stedet for!


SPORT meddeler, at ‘The Citizens’ forlanger mere end 100 millioner euro, altså mere end 744 millioner danske kroner. Det kan godt være, at Barca har fået en kapitalindsprøjtning for kort tid siden, men hvis også Robert Lewandowski og Raphinha skal samme vej, kræver det øjensynligt et salg.

Spansk medie: Barca-franskmand med endnu en kovending

Tidligere i dag skrev selvsamme spanske medie, at Ousmane Dembélé er tæt på at forlænge sin kontrakt med ‘blaugrana’, og derfor er der brug for et andet spillersalgsemne.

Her skulle Frenkie de Jong være én af de spillere, der har været kraftigt rygtet til Manchester United, men for under 12 timer siden, forklarede klubpræsidenten Joan Laporta, at de ikke har i sinde at slippe den hollandske juvel.

Barca-boss med klar besked: Vi har ingen planer om at sælge

Den nu 27-årige Bernardo Silva har fortsat en tre år tilbage af sin kontrakt med Manchester City. Han kom til den lyseblå storklub fra Monaco i 2017 for godt det halve af, hvad klubben i dag forlanger for ham – nemlig 370 millioner danske kroner.

Timeline

Notifications

Notifikationer