2 min læsningOfficielt: Manchester City henter engelsk landsholdsspiller

Manchester City hviler ikke på laurbærrene i indeværende transfervindue, hvor de nu kan præsentere endnu en stjernespiller. Denne gang har de handlet i Leeds United.

2 min læsning
Phillips
Foto: mancity.com

På en dag, hvor Manchester City har sendt Gabriel Jesus til Arsenal, kan de engelske mestre nu præsentere en markant tilgang til klubben.

Målkongen Erling Braut Haaland og resten af mesterskabsholdet fra Manchester City kan nemlig se frem til, at de i næste sæson får endnu en profil tilsluttet til deres i forvejen stjernespækkede hold.

‘The Citizens’ har nemlig sikret sig Leeds’ midtbanespiller Kalvin Phillips, der skifter til den lyseblå Manchester-klub. Her har han underskrevet en aftale på seks år. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Officielt: City sender defensivt makkerpar til Burnley

Læs mere om transferen efter reklamen.

Flere engelske medier og transferjournalister melder, at købsprisen er omtrent 400 millioner danske kroner for den Leeds-udviklede Phillips.

26-årige Kalvin Phillips har indtil nu været en ‘one-club-player’ for den traditionsrige Leeds-klub. Her er det blevet til 233 kampe på den defensive midtbaneoprydder med 13 mål til følge – og mere end 50 gule kort samt fire røde kort.

Medie: Salah griner hele vejen til banken – bedst betalte Liverpool-spiller nogensinde

De solide præstationer hos Leeds har desuden kastet engelske landskampe af sig. Indtil videre er det blevet til 23 optrædener for ‘Three Lions’.

I Manchester City vil den engelske landsholdsmidt fremover bære trøje nummer 4 på ryggen.

Timeline

Notifications

Notifikationer