2 min læsningMedie: Eriksen tæt på PL-retur – Har bestået vigtigt lægetjek

Christian Eriksen kan meget vel være at finde i den engelske Premier League, når januar transfervinduet lukker.

2 min læsning
Christian Eriksen er ankommet til Brentford i London.
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Siden Christian Eriksen i et interview til DR fortalte, at han ønsker at fortsætte sin fodboldkarriere på trods af, at han fik et hjertestop imod Finland til EM-slutrunden i 2021, har der været spekuleret i, hvilken klub danskeren ville ende.

De seneste meldinger har gået på, at Eriksen skulle være blevet tilbudt en kontrakt fra flere Premier League-klubber, hvor især Brentford med danske Thomas Frank som manager og spillere som Christian Nørgaard, Jonas Lössl i truppen har været et seriøst bud på en mulig destination.

Flere medier meldte dog ud, at inden den tidligere Inter-spiller igen kunne tørne ud i den engelske liga, så krævede det, at Eriksen skulle bestå flere forskellige undersøgelser i forhold til hans ICD-enhed, som han har fået indopereret efter uheldet sidste år.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Christian Eriksen mangler sidste tjek før aftale med Premier League-klub

Sky Sports kunne søndag aften melde, at de undersøgelser nu skulle være gennemført, og at Eriksen om kort tid kan kalde sig for Brentford-spiller.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

En af grundene til at det netop bliver Brentford skulle angiveligt være, at klubben er en af mange London-klubber i den engelske Premier League, hvilket er en by, som Christian Eriksen og hans familie kender aldeles godt, da danskeren tørnede ud for Tottenham i perioden 2013 til 2020.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Landsholdskollega håber at blive holdkammerat med Eriksen

Ligeledes har Eriksens agent, Martin Schoots, tidligere fortalt til de engelske medier, at den tidligere Tottenham-spiller og familien føler sig hjemme i England.

Christian Eriksen begyndte fornyligt at træne med andre spillere for første gang siden sit hjertestop den 12. juni 2021, da han fik lov af sin gamle klub Ajax at træne med andetholdet. Det kan du læse mere om her:

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer