Dansk Fodbold

Eriksens agent giver hint om fremtiden: England føles som hjem

Christian Eriksens agent, Martin Schoots, har været aktiv i medierne det seneste stykke tid, og nu giver han et muligt hint om, hvor danskerens fremtid måske ligger henne.

Christian Eriksens er afsindig tæt på en kontrakt med Brentford i premier League.
Foto: Inter

Siden Christian Eriksens kontrakt med Inter blev ophævet, har der været store spekulationer om, hvor danskeren nu skal spille henne. Den interesse er kun blevet større efter det tirsdag kom frem, at Eriksen ønsker at fortsætte sin fodboldkarriere.

Læs også: Eriksen slår fast: Jeg vil spille fodbold og til VM i Qatar

Eriksens agent, Martin Schoop, har været særdeles aktiv i de seneste måneder, hvor han lidt efter lidt er begyndt at give meldinger om danskerens mulige fremtid i medierne. Det har han nu endnu engang gjort overfor engelske BBC, hvor han giver englænderne en lille teaser.

– At spille i England igen ville uden tvivl føles som at komme hjem for Chris og hans familie, siger den nu tidligere Inter-spillers agent og uddyber, hvorfor netop England har den betydning for Eriksen-familien.

– Christian er blevet behandlet helt exceptionelt godt af den britiske befolkning, ikke kun på grund af hans høje fodbold niveau, men også på grund af hans menneskelige værdier, beskedenhed og omsorg.

Christian Eriksen nåede i sin tid i Inter at spille 60, hvoraf det blev til otte mål og tre assist.

Læs også: Portræt: Christian Eriksen – Hvor skal fodboldkarrieren fortsætte?

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P