Dansk Fodbold

Video: Se Eriksen træne i Ajax

Christian Eriksen har i den seneste periode trænet med i Ajax, hvor danskeren for første gang siden sit hjertestop træner med andre.

Det bliver særdeles spændende at følge Christian Eriksens næste år i fodboldverdenen, når han gør comeback
Det bliver særdeles spændende at følge Christian Eriksens næste år i fodboldverdenen, når han gør comeback. Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix.

Christian Eriksen skulle ifølge flere medier være meget tæt på et skifte til Premier League-klubben Brentford, der blandt andet har Thomas Frank som manager og Mathias Jensen, Christian Nørgaard og mange flere danskere i spillertruppen.

Læs også: Medie: Christian Eriksen og Brentford enige om et halvt år

Mens rygterne går på, hvornår skiftet bliver officielt, er Eriksen i fuld sving med at komme tilbage på 100 procent efter sit hjertestop i juni sidste år. Fornyligt kom det frem, at danskeren træner med i Ajax, hvor han for første gang siden uheldet er begyndt at træne med andre.

Onsdag aften kunne den hollandske traditionsklub på deres Twitter-profil lægge en video op, hvor Eriksen er i fuld aktion. Den video kan du se herunder:

Læs også: Medie: Eriksen har allerede været til lægetjek

Christian Eriksen har i været i kamp siden han den 12. juni 2021 faldt om med et hjertestop under Danmarks åbningskamp ved EM-slutrunden imod Finland hjemme i Parken.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P