VM 2022

2 min læsningEriksen slår fast: Jeg vil spille fodbold og til VM i Qatar

Christian Eriksen slår fast i et interview med DR, at han vil fortsætte fodboldkarrieren.

2 min læsning
Christian Eriksens slår i et interview fast, at han vil fortsætte karrieren.
Christian Eriksen slår fast, at han vil fortsætte fodboldkarrieren. Foto: Miguel Medina/AFP/Ritzau Scanpix

Den 12. juni 2021 faldt Christian Eriksen om i Danmarks åbningskamp imod Finland ved EM-slutrunden med hjertestop i det 43. minut. Heldigvis overlevede den danske folkehelt, men siden har der været stille fra Eriksens side, hvor han kun i begrænset mængder har givet lyd fra sig.

Tirsdag kunne DR så offentliggøre, at de har lavet et stort interview med Christian Eriksen som de første siden danskerens uheld den 12. juni, der vil udkomme torsdag på DR TV og senere lørdag på DR1. Det har senere medført, at mediet har lagt små teasere ud fra deres interview med Eriksen, hvilket har givet et stort og vigtigt citat for de fleste danskere.

– Mit mål er, at jeg skal til VM i Qatar.

– Det er det mindset, der har været hele tiden. Og hvis det hele går, som det skal, så håber jeg selvfølgelig… Om man bliver udtaget, er noget helt andet, om jeg kan finde ud af at spille fodbold, er noget helt andet. Men tanken og drømmen om, at jeg kan komme tilbage… Jeg kan komme tilbage, siger Christian Eriksen.

Læs også: Portræt: Christian Eriksen – Hvor skal fodboldkarrieren fortsætte?

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Der har længe været tvivl om, hvorvidt Eriksen igen turde at spille fodbold efter han den forfærdelige hændelse tilbage i juni sidste år, men ifølge hovedpersonen selv, så er det det, som han gerne vil.

– Jamen, jeg vil spille fodbold. Der er ikke nogen grund til ikke at gøre det.

– Det er egentlig derfor, jeg føler, at det er tid til at komme ud og lave et interview, for jeg ved, hvad jeg gerne vil. Jeg vil spille fodbold igen. Der er ikke sket noget siden, selv om hjertet er blevet testet på alle mulige måder, som det overhovedet kan.

– De (lægerne, red.) har sagt fint. Sagt ‘god’ for det. Så det hele er stabilt, så derfor føles det som et grønt lys til at kunne spille fodbold igen, siger Christian Eriksen.

Læs også: African Nations Cup 2022 – få overblikket over de største stjerner her!

Hvilken klub den tidligere Ajax-, Tottenham- og Inter-spiller kommer til at tørne ud for vides ikke endnu, men Eriksens agent, Martin Schooper, har i hvert fald ikke lukket døren for et skifte “hjem” til et land, som danskeren tidligere har spillet i.

Det kan du læse mere om herunder:

Læs også: Eriksens agent giver hint om fremtiden: England føles som hjem

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer