Premier League

Landsholdskollega håber at blive holdkammerat med Eriksen

Christian Eriksens nærmeste klub-fremtid ligger formentlig i den engelske Premier League. Her spiller 15 af Eriksens landsmænd, og mon ikke de alle håber, at netop deres klub bliver Eriksens kommende arbejdsgiver.

Christian Eriksen Joachim Andersen Premier League Crystal Palace
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Brentford har været nævnt, og det samme har både Tottenham, Newcastle og Aston Villa.

Også London-klubberne Fulham og Crystal Palace har på rygteplan været meldt interesserede i Christian Eriksen, og hos sidstnævnte håber landsmanden Joachim Andersen, at Eriksen fremover tørner ud for klubben fra Croydon.

Læs også: Eriksen træner med hos storhold

– Nogle gange falder jeg da lige over en artikel eller to på nettet, og jeg tror også, som alle andre danskere, at vi følger spændt med i, hvor Christian kommer til at spille. Jeg håber da også, han kommer til Palace, hvis det endelig er, nu ved jeg ikke, hvor realistisk det er, siger Joachim Andersen til TV3 Sport.

Kigger man på de kampe, de to danskere har spillet sammen, ville det formentlig ikke være nogen dum idé for Crystal Palace at hente den danske 10’er til det sydlige London.

Joachim Andersen og Christian Eriksen har nemlig spillet fire landskampe sammen, og selvom det kun er blevet til 64 minutter på banen samtidig, er de fire kampe endt med fire sejre og en samlet målscore på 16-0.

– Han er en klassespiller, når han er i form og lever op til sit niveau. Men jeg ved heller ikke, hvor han er henne. Jeg ved ikke, præcis hvordan kroppen har det, så jeg tænker, vi skal give ham den tid, han har brug for, og så må vi se, hvor han ender. Men jeg er da lige så nysgerrig som alle andre, lyder det fra Joachim Andersen.

Mens de to danskere altså har spillet fire kampe sammen, har de aldrig mødt hinanden i en officiel kamp. Det er der dog selvsagt mulighed for, hvis Christian Eriksen som venter skifter til en Premier League-klub, som ikke er Crystal Palace.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P