NordicBet Ligaen

Simon Jakobsen stopper: Svær og rigtig beslutning

Simon Jakobsen indstiller karrieren. Han fortæller i den forbindelse, at det ikke har været en let beslutning at træffe – men at det er den rigtige.

Simon Jakobsen indstiller karrieren efter flere år i både Silkeborg og Hobro.
Campo.dk

15 år som professionel fodboldspiller lakker mod enden.

Således kunne Hobro IK torsdag meddele, at klubbens anfører, Simon Jakobsen, lægger støvlerne på hylden med udgangen af indeværende sæson.

Foruden Hobro repræsenterede den 33-årige forsvarsspiller kun Silkeborg IF, hvor han var i 11 år og også bar anførerbindet.

Men selvom han stadig får masser af spilletid i Hobro IK – og 33 år ikke er nogen høj alder i moderne fodbold – så har han altså selv vurderet, at tiden nu er inde til at indstille karrieren.

– Jeg er efter mange, lange overvejelser kommet frem til en både svær og rigtig beslutning.

– Jeg har valgt, at den her fremragende sæson, vi har gang i nu, bliver min sidste. Det bliver ikke bare min sidste som Hobro-spiller, men min sidste sæson som professionel fodboldspiller.

– Det er selvfølgelig vemodigt, men det er også en stor glæde for mig at være kommet frem til den beslutning. Og jeg er sindssyg glad for, at det er lige præcis her, at jeg kommer til at stoppe.

– Jeg siger det til jer allerede nu, fordi vi så har en måneds tid til at få sagt ordenligt farvel. Jeg håber, I vil komme ud og se vores hjemmekampe – gerne udekampe også – så vi kan få sagt ordentligt farvel til hinanden, siger han i en video på Hobro IK’s profil på Instagram.

Du kan se videoen nederst i artiklen

Simon Jakobsen nåede 221 kampe i Silkeborg IF og står i skrivende stund noteret for 104 kampe for Hobro.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P