NordicBet Ligaen

Silkeborg-kaptajn takker af i Hobro – indstiller karrieren

Efter en lang karriere, hvor han kun endte med at repræsentere to klubber, lægger Simon Jakobsen nu støvlerne på hylden.

Simon Jakobsen indstiller karrieren.
Foto: Hobro IK

11 år på Silkeborg IF’s førstehold og fire og et halvt år i Hobro IK.

Det er, hvad Simon Jakobsen kan se tilbage på, når han inden længe lægger støvlerne på hylden.

Den 33-årige forsvarsspillers nuværende klub, Hobro IK, oplyser således torsdag, at han indstiller karrieren med udgangen af denne sæson.

Simon Jakobsen har båret anførerbindet både i Silkeborg og Hobro, og den erfarne midtstopper har sideløbende gladeligt delt ud af sig selv på de sociale medier.

– Simon har været en fantastisk ambassadør for Hobro IK igennem årene og har altid mødt ind til træning og kamp med stor professionalisme og træningsiver. Hertil har Simon været en samlende person i truppen, hvor han altid har taget ansvar og har været en god leder for vores ellers unge trup.

– Simon har I sine mere end fire år i Hobro IK sat et stort aftryk både på og udenfor kridtstregerne og har om nogen levet op til Hobro IKs fem værdier: Ydmyghed, Sammenhold, Glæde, Hårdt arbejde og Udvikling. Derfor bliver det også et kæmpe tab for klubben at Simon nu stopper sin karriere.

– Selvom det bliver et tab for os, er jeg sikker på, at det er den rigtige beslutning for Simon og hans familie og vi ønsker Simon stort tillykke med en flot karriere samt alt held og lykke med hvad fremtiden bringer, siger Lars Justesen, teknisk chef i Hobro IK.

Simon Jakobsens karrierestop kommer i forbindelse med kontraktudløb denne sommer.

Han nåede 221 kampe i Silkeborg IF og står i skrivende stund noteret for 104 kampe for Hobro, og han har dermed stiftet så rigeligt bekendtskab med både landets bedste- og næstbedste række.

Simon Jakobsen stopper: Svær og rigtig beslutning

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P