NordicBet Ligaen

Nedslående nyt fra HB Køge: Topscorer korsbåndskadet

Selvom det næppe kommer som den store overraskelse, så var det en særdeles trist nyhed, der torsdag kom fra HB Køge.

HB Køge Logo
Foto: HB Køge

HB Køge-topscorer Erkan Semovski havde en særdeles begivenhedsrig fredag i sidste uge.

Desværre sluttede fredagen på en enddog særdeles nedslående måde, for den nordmakedonske angriber blev nemlig korsbåndsskadet i kampen mod B.93.

Bare fem minutter forinden havde Semovski med sin anden scoring i kampen gjort det til 4-2 i kampen, som HB Køge slutteligt vandt 5-3.

Efter en times spil måtte den danskfødte nordmakedoner dog hjælpes fra banen, og torsdag er den nedslående – men forventelige – nyhed så blevet bekræftet.

– Det er desværre, som vi havde frygtet. Men vi kunne med det samme se, at det var slemt og at det formentlig var korsbåndet, det handlede om, så vi var lidt forberedte på den dårlige nyhed, lyder det fra HB Køge-cheftræner Nicklas Pedersen.

HB Køge sikrer vigtige point med lyn-comeback i mål-fest

Erkan Semovski har med sine otte mål i indeværende sæson stået for lige knap en fjerdedel af HB Køges scoringer, og måltotalen er også dobbelt så stor som den næste på klubbens interne topscorerliste.

Derfor er torsdagens nyhed selvsagt også vanskelig at sluge i HB Køge, hvor cheftræneren dog ser optimistisk på tingene.

– Vi kommer til at savne ham. Det eneste, vi kan glæde os over, er, at Erkan er både et fysisk pragteksemplar og mentalt stærk, så han skal nok komme godt igennem det her forløb, selvom det bliver hårdt, lyder det fra Nicklas Pedersen.

Det er det forreste korsbånd, Erkan Semovski har revet over, og derfor venter der nu en operation for den 19-årige angriber.

I HB Køge forventer klubbens fysiske stab, at der kommer til at gå omkring et år, før den nordmakedonske U21-landsholdsspiler atter kommer i kamp.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P