NordicBet Ligaen

HB Køge sikrer vigtige point med lyn-comeback i mål-fest

HB Køge tog vigtige point i bundkampen, da de fik vendt kampen på hovedet og vandt fredag over B.93 i NordicBet Ligaen.

HB Køge Logo

1-2 blev til 5-3, da HB Køge fredag fuldendede comeback’et og vandt over B.93.

Dermed tog HB Køge tre vigtige point i bunden af NordicBet Ligaen.

HB Køge startede bedst ud, da Erkan Semovski kom på måltavlen efter 17 minutter.

Efter 35 minutter stod det dog 1-2, efter Sebastian Clemmensen kun skulle bruge to minutter på at tage føringen med to scoringer.

Men i anden halvleg var det HB Køge, der kom blæsende ud af starthullerne.

Hjemmeholdet skulle nemlig blot bruge syv minutter, før de havde generobret føringen.

Et straffespark eksekveret af Jafar Arias i det 49. minut, en scoring af Silas Hald efter 51 minutter og Erkan Semovskis andet mål i kampen i det 56. minut var nemlig nok til, at HB Køge kunne fejre sejren ved slutfløjt.

B.93 fik reduceret, da Nicolaj Thomsen fik scoret til 4-3 med 19 minutter tilbage af kampen.

I tillægstiden skulle det dog alligevel ende med en to-målssejr til HB Køge, da Youssef Dhaflaoui scorede til kampens endelige resultat.

Medie: FCK har ung Benfica-topscorer på blokken

HB Køge ligger nu fire point over nedrykningsstregen, mens B.93. har ni point derned.