NordicBet Ligaen

Kolding henter forsvarsspiller i OB på permanent aftale

Kolding IF har de seneste 21 måneder haft glæde af Christian Vestergaard, og nu har NordicBet Liga-klubben sikret sig en lang og permanent aftale med den blonde forsvarsspiller.

Christian Vestergaard med sin Kolding-trøje.
Foto: Kolding IF

Tre år yderligere.

Christian Vestergaard er lige nu udlejet fra OB til Kolding IF, men når lejeaftalen efter sæsonen udløber, fortsætter den 22-årige fynbo i klubben.

Til sommer udløber hans kontrakt i OB, og torsdag har Kolding så offentliggjort, at de har skrevet en permanent kontrakt med Vestergaard – gældende helt til 2027.

– Jeg er glad for at have min hverdag i Kolding, hvor jeg er omgivet af ambitiøse og engagerede mennesker. Jeg kan se mig selv bidrage med meget på og udenfor banen, og jeg føler, at det er det rette sted for min videre udvikling som fodboldspiller og menneske.

– Udover min egen udvikling, har jeg også en ambition om at bidrage til klubbens sportslige fremgang. Vi skal dygtiggøre os hver eneste dag og sørge for at have de bedste forudsætninger for at lykkedes med vores mål. Jeg glæder mig til den næste tid i Kolding IF, siger Christian Vestergaard.

Christian Vestergaard er den tredje unge spiller, der indenfor de seneste to uger har sat sin underskrift på en lang kontraktforlængelse i den ambitiøse NordicBet Liga-klub.

Christian Vestergaard med sin Kolding-trøje.
Foto: Kolding IF

Tidligere på måneden gjorde Asker Beck og Isak Tånnander det samme.

Vestergaards potentiale langt fra udløst

I OB nåede Christian Vestergaard at få i alt to kampe for førsteholdet, men skal man tro cheftræneren i Kolding IF, så er potentialet endnu ikke udfyldt hos den 22-årige fynbo.

– Christian er en meget vigtig signing. Han er en stærk, klog, kommunikativ og kompromisløs spiller. Det er vigtigt, fordi vi har med en spiller at gøre som langt fra har udfyldt sit potentiale. Han ved at der er så meget at gå på og masser af det kan forbedres, udover alle de kvaliteter han i forvejen har. Han er en ambassadør for alle på holdet, og i klubben, i forhold til at ville blive bedre hver eneste dag, siger cheftræner Kristoffer Wichmann.

Kolding-chefen er bestemt ikke bange for at tage store ord i munden, når det kommer til Vestergaards rolle i klubben.

– Han er så vildt et menneske, der hver eneste dag giver alt af sig selv. Når man kommer med den power, så smitter det bare af. Det er også det, vi alle mærker i kampene. Vester hviler så meget i sig selv, og man har altid lyst til at gå i krig med ham.

– Med forlængelsen af Vester viser vi især, at kvalitet, kultur og væremåde skal gå hånd i hånd. Og med Vester sandsynliggøres vores store ambitioner, lyder det fra Wichmann.

Christian Vestergaard står indtil nu noteret for i alt 47 kampe for Kolding, som han har scoret i alt fire mål for.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P