NordicBet Ligaen

Endnu en forlængelse i KIF: Forårets profil fortsætter

I torsdags forlængede Kolding IF med Asker Beck, men NordicBet Liga-oprykkerne har ikke fået nok. Nu har de også forlænget med offensivspilleren Isak Tånnander.

Isak Taanander står med korslagte arme på Kolding Stadion.
Foto: Kolding IF
Denne historie udkom først på campo.dk

Isak Tånnander er inde i en formkrise.

Efter at have scoret i alle forårets første fire kampe kom han nemlig ikke på tavlen i den femte, da Kolding måtte nøjes med 1-1 imod Hobro.

Den 22-årige offensivprofil har med fire scoringer og to assist været stærkt medvirkende til, at Kolding endnu ikke har tabt i 2024, og nu bliver han belønnet.

Ligesom det var tilfældet med Asker Beck tidligere på ugen, så har Tånnander lørdag forlænget sin kontrakt hos Kolding IF.

Isak Tånnander med en Kolding-trøje efter sin kontraktforlængelse.
Isak Tånnander har fået yderligere tre år i Kolding. Foto: Kolding IF

– I Kolding IF er jeg konstant omringet af rigtig gode fodboldspillere og en meget dygtig stab, og det der betyder mest er, at det også er nogle fantastiske mennesker. Det gør, at jeg glæder mig hver dag til at komme ned i klubben, siger Isak Tånnander og uddyber:

– At forlænge med Kolding IF har været et mål, der har stået øverst på min liste. Det viser mig, at det målrettede arbejde, jeg har lavet, har givet resultater. Det betyder også rigtig meget, at jeg de næste par år kan få lov til at være en del af det spændende projekt Kolding IF er i gang med, og det kan jeg mærke kilder helt nede i maven.

Også hos NordicBet Ligaens helt store positive overraskelse er der glæde over forlængelsen.

– Isak bruger hvert et minut af sit liv på at blive en bedre fodboldspiller. Han er en ekstremt vellidt holdkammerat og står foran en super spændende fremtid i forhold til sin fodbold.

– Foråret er i forhold til output startet på et tårnhøjt niveau – måske også mere end man kan forvente. Men så længe man arbejder på alle facetter i sin hverdag, som Isak gør, så får man som fortjent. Derfor skal både Kolding IF og Isak smile med tanke på den nye lange aftale, siger cheftræner Kristoffer Wichmann.

Kontraktforlængelsen til Isak Tånnander kom umiddelbart inden Koldings møde med FC Fredericia lørdag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P