Major League Soccer

Messi mod Maxsø: Colorado stjæler point mod Inter Miami

Den argentinske stjerne, Lionel Messi, startede på bænken, men fik alligevel en afgørende fod med, da Inter Miami mødte Andreas Maxsøs Colorado Rapids.

Andreas Maxsø afleverer bolden i kampen mellem Inter Miami og Colorado Rapids.

Den tidligere Brøndby IF-profil, Andreas Maxsø, fik alle 90 minutter på banen for Colorado Rapids, da klubben natten til søndag spillede 2-2 mod Lionel Messis Inter Miami.

Om Andreas Maxsø havde glædet sig til at stå overfor den argentinske verdensstjerne, må stå hen i de uvisse, men duellerne mod Lionel Messi måtte i første omgang vente, da den 26-årige profil startede på bænken.

Og det startede godt for Colorado Rapids, der kunne gå til pause med en føring på 1-0. Målet blev sat ind af Rafael Navarro på straffespark.

I anden halv tog Inter Miami dog skeen i den anden hånd med tidlige indskiftninger af både Lionel Messi og Sergio Busquets.

Og Lionel Messi skulle blot bruge 12 minutter på banen, før han fik netmaskerne til at blafre. Efter 58 minutters spil sendte han således bolden i kassen via stolpen til 1-1, og blot to minutter efter var kampen vendt fuldstændig på hovedet, da Leonardo Afonso gjorde det til 2-1 for Inter Miami.

Længe lignede det, at Andreas Maxsø og Colorado Rapids, men med to minutter tilbage af den ordinære spilletid dukkede Cole Bassett op og udlignede til kampens slutresultat, 2-2.