NordicBet Ligaen

Hobro snyder Kolding: Deler i mesterskabsspillet

Mandag eftermiddag fik Hobro tilkæmpet sig et enkelt point hjemme imod Kolding, til trods for at udeholdet havde de største chancer.

Hobro Logo

Det holdt hårdt.

Til trods for Koldings overtag, så lykkedes det for Hobro at sikre ét enkelt point på hjemmebane, da det blev til 1-1-deler.

I første halvleg blev hjemmeholdet holdt totalt fra fadet, imens Kolding heller ikke kunne få hul på bylden.

I pausen må Koldings cheftræner, Kristoffer Wichmann, have sagt det helt rigtige.

Blot to minutter efter anden halvlegs start lykkedes det for Kolding at komme fra land, da Paul Ngongo scorede til 0-1.

Glæden varede i lige præcis 11 minutter indtil Hobros 22-årige angriber Jesper Cornelius forpurrede Koldings sejrsplaner.

Opgøret endte således 1-1, da det lykkedes Hobro at holde tæt resten af opgøret.

Med det uafgjorte resultat forbliver både Kolding IF og Hobro på sine pladser i NordicBet Ligaen – du kan se hele stillingen lige her.