3F Superligaen

Slutspil i Superligaen: Hvornår udkommer kampprogrammet?

Superligaens grundspil anno 2023/24 lakker mod enden, og dermed er det ved at være tid til slutspilsfasen, hvor turneringen deles op i mesterskabsspil og nedrykningsspil. Men hvornår udkommer kampprogrammet for slutspillet egentlig? – Få svaret her.

Brøndby's Kevin Tshiembe og FCK's Lukas Lerager i duel om bolden i de to klubbers interne Superliga-møde tidligere på sæsonen om at sikre vigtige point i kampen om en plads i mesterskabsspillet.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Kampprogrammet er nu offentliggjort – se det her

Hvornår udkommer kampprogrammet for Superliga-slutspillet?

Dette spørgsmål begynder så småt at presse sig på rundt om i de fodboldglade danskeres stuer med tanke på, at Superligaen snart træder ind i sin afgørende fase.

Når dommerne på de seks Superliga-stadioner blæser de sidste kampe af i denne sæsons grundspil omkring klokken 19:00 søndag den 17. marts 2024, går Superligaen ind i en ny fase. Tabellen skæres over på midten – i den øverste halvdel indtræder seks klubber i mesterskabsspillet, og i den nederste halvdel indtræder seks klubber i nedrykningsspillet.

Hvornår udkommer kampprogrammet for Superliga-slutspillet?

Til sammen kaldes dette for slutspillet. Det er her mesterskabet bliver afgjort, og de to nedrykkere for denne sæson findes.

Ti kampe skal de enkelte hold hver især spille – altså en kamp på henholdsvis ude- og hjemmebane mod hvert hold i det respektive slutspil.

Kampprogrammet for slutspilsfasen er endnu ikke på plads, men ventes at blive offentliggjort hurtigst muligt efter grundspillets ende. Det fortæller Divisionsforeningens turneringschef Peter Ebbesen til campo.dk.

Dansk gave: Håbet om fem danske hold i Europa lever

– Umiddelbart har vi et nyt kampprogram for Superligaens slutspil klar til tirsdag den 19. marts. Det er mit bedste bud. Jeg kan ikke sige det med 100 procent sikkerhed, men det er vores forventning. Det kan blive plus eller minus en dag alt efter omstændighederne, fortæller han og fortsætter:

– Vi gør det, hurtigst muligt efter grundspillet er overstået, men der er flere ting, der spiller ind her. Det er blandt andet lidt usikkert, om det bliver OB eller Silkeborg, der kommer i det ene eller det andet slutspil, så det er jo én af årsagerne til, at vi ikke kan sige noget med 100 procent sikkerhed.

De Superliga-hungrende må altså vente et par dage efter grundspillets ende, før der er klarhed over den kommende del af sæsonen.

Der bliver som sagt kæmpet om mesterskabet samt om at undgå nedrykning i diverse slutspil, mesterskabsspillet og nedrykningsspillet. Derudover er der også europæiske pladser på spil, som fordeles efter placering i tabellen.

Dyk ned i, hvordan de danske pladser i de europæiske turneringer fordeler sig for den kommende sæson i linket herunder

Download Campo app Download Campo app Download Campo app
Hvor mange danske klubber kvalificerer sig til Europa?
Superligaen giver lang næse til Super League

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P