3F Superligaen

Nye FCM’ere er ikke i tvivl: Vi har truppen til at spille med om guldet

Både Mads Bech Sørensen og Ola Brynhildsen skiftede til FC Midtjylland denne sommer - de føler sig begge overbeviste om, at truppen er god nok til at spille med om mesterskabet.

FC Midtjyllands trup skal ifølge Mads Bech og Ola Brynhildsen spille med om guldet.
Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix

11 runder inde i Superligaen er det blevet til en femteplads for FC Midtjylland.

Det er selvsagt ikke der, hvor ambitionsniveauet ligger hos midtjyderne, der ad flere omgange har gjort det klart, at man vil spille med om guldet.

Klubbens ambitioner har tilsyneladende også smittet af på nogle af de nytilkomne spillere. I hvert fald er både Ola Brynhildsen og Mads Bech Sørensen, der begge kom til FCM denne sommer, enige om, at truppen har niveau til et dansk mesterskab.

Når ambitionen hedder guld, er Ola Brynhildsen selvsagt utilfreds med den hidtige pointhøst.

– Jeg ville gerne have haft flere point sammen med holdet, men det tager tid, når der er så mange nye spillere.

– Men eksempelvis i København fik vi vist, hvor vores topniveau ligger og hvad standarden skal være. Nu handler det om at mindske variationen i vores præstationer, siger Ola Brynhildsen til campo.dk.

Er holdet godt nok til at spille med om guldet?

– Absolut. Helt sikkert. Der er så mange gode spillere, og alt er som det skal være i forhold til at vi skal være et tophold i Danmark – faciliteterne, trænerteamet og ikke mindst det hold, vi har. Så jeg kan ikke se nogen grund til, at vi ikke skal være med til at kæmpe om guldet i Superligaen, lyder det fra den norske angriber.

Også midtstopperen Mads Bech, der er skiftet til FC Midtjylland fra Brentford, mener, at spillermaterialet rækker til mere end den nuværende femteplads.

Ligesom sin norske holdkammerat peger han også på, at en trup med så mange nye spillere skal have tid. Samtidig er han også klar over, at man nu er halvvejs gennem grundspillet i Superligaen, hvorfor tid så småt begynder at være en mangelvare.

– Det er klart, vi er mange nye spillere. Vi er mange, der skal lære et koncept, hvilket vil tage noget tid. Med det sagt, så er sæsonen i gang, og vi har spillet en del kampe, så vi kan ikke blive ved med at sige, at det skal have tid.

– Som man jo kunne se mod FCK, der fungerede det. Jeg tænker, at der er en god chance for, at vi kan ramme flere af de kampe – ramme en stime, hvor det fungerer. Kvaliteten er til, at vi skal spille med helt oppe i toppen.

Både Mads Bech og Ola Brynhildsen peger altså på 0-2-sejren over F.C. København i Parken som et eksempel på, hvad FCM-truppen har potentiale til.

Alligevel blev det ugen efter til 2-2 hjemme mod Randers FC, som man ellers har notorisk godt styr på i FCM.

Det handler dog ikke om, at det kræver en stor modstander og en stor scene, for at FCM-spillerne gider trække i arbejdstøjet.

– Nej, det synes jeg ikke. Jeg kan godt forstå, at man kan tænke det ovenpå en god præstation i Parken og så en knapt så god præstation mod Randers. Men vi vil vinde hver gang, og hvilke faktorer, der lige præcist gjorde, at vi havde det svært mod Randers, men gjorde det rigtig godt mod FCK, det er svært at sige, siger FCM-stopperen.

Blev solgt som 18-årig og har 15 Premier League-kampe på CV’et – nu er han i FCM: Har brug for at spille

Mads Bech, Ola Brynhildsen og resten af FC Midtjylland skal på pointjagt næste gang mandag, hvor OB venter i Odense.

Den kamp fløjtes i gang klokken 19.00 og kan ses på TV3 SPORT og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P