3F Superligaen

Eventyret er startet: Sonne landet i Peru

Oliver Sonne landede sent lørdag aften i Peru, hvor der nu venter Silkeborg IF-spilleren to landskampe mod Chile og Argentina.

Oliver Sonne skal i landsholdspausen spille for Perus landshold.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Fredag aften fortalte Silkeborg IF’s Oliver Sonne, at han skulle afsted med et fly mod Peru, da han var blevet udtaget til det peruvianske landshold.

Sent lørdag kom der så billeder frem, der viste, at Superliga-spilleren var landet i det sydamerikanske land.

Her har mediet Pase Filtrado lagt billeder op af Sonne med teksten: “Oliver Sonne er landet i Peru og er klar til at spille for Eliminatorerne!”

Her viser billederne en tydeligt glad og smilende Oliver Sonne, der er blevet taget godt imod forud for Perus to kommende VM-kvalifikationskampe mod henholdsvis Chile og Argentina.

Oliver Sonne og Peru møder fredag Chile på udebane, mens Lionel Messi og Argentina kommer forbi nationalstadionet i Lima, Estadio Nacional de Lima, onsdag den 18. oktober.

Forud for Chiles kamp mod de argentinske verdensmestre er der godt nyt til Oliver Sonne, der selvfølgelig håber at møde den syvdobbelte Ballon d’Or-vinder.

Sonnes peruvianske drøm og møde med Messi uhyre tæt på: Det er vanvittigt

Lionel Messi fik nemlig comeback natten til søndag, da han sammen med resten af mandskabet hos Inter Miami tabte i den amerikanske MLS.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P