3F Superligaen

Sonne klar til Peru og Messi: Nogle oplevelser man ikke kan få herhjemme

Oliver Sonne skal i landsholdspausen ud på sit livs måske største eventyr, når han drager til Peru for at optræde for det peruvianske landshold.

Oliver Sonne skal i landsholdspausen spille for Perus landshold.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Campo.dk kunne torsdag bringe historien om, at Oliver Sonne var klar til at tørne ud for det peruvianske landshold, da papirarbejdet er på plads.

Sonnes peruvianske drøm og møde med Messi uhyre tæt på: Det er vanvittigt

Fredag kom det så frem, at Silkeborg IF-spilleren skal afsted med et fly mod netop Peru efter sejren over Lyngby BK, da han er blevet udtaget til landsholdet.

Den kommende peruvianske landsholdsspiller blev derfor af TV3 Sport spurgt ind til, hvad forventningerne var til den komme rejse og oplevelse.

– Det ved jeg godt nok ikke. Jeg forventer jo, at jeg bliver mødt med en masse glæde og en masse glade mennesker, som er fortrøstningsfulde og forhåbenligt håber, at jeg kan komme over med et eller andet.

– Jeg tror, det bliver mega spændende, og jeg tror, at der kommer til at være så meget energi fra deres side af, at jeg bliver fuldstændig overvældet, siger Oliver Sonne.

Derudover forholdte Silkeborg-spilleren sig til spørgsmålet om, hvad det er for en fodboldkultur, som han skal ned og opleve sammenlignet med den, han oplever til dagligt hjemme i Danmark.

– Med al respekt for dem der står dernede, så derovre har jeg i hvert fald forhørt mig med nogle mennesker, og de har sagt til mig, at der holder man ikke med en klub, der er det ikke FCK eller Brøndby, man holder med, der er det landsholdet.

– Så der er en kæmpe glæde for landsholdet, og der kommer vanvittig mange mennesker på stadion, så det bliver nogle oplevelser, man ikke kan få herhjemme.

Til sidst blev Sonne også spurgt ind til muligheden for at møde en af verdens bedste fodboldspillere Lionel Messi, da Peru blandt andet skal spille mod den forsvarende verdensmestre fra Argentina i landsholdspausen.

– Det lyder fuldstændig vanvittigt. Det er selvfølgelig klart, at det er mega spændende. Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal sige til det, fordi jeg ved egentlig heller ikke selv, hvad jeg skal forvente, andet end det bliver en helt vanvittig oplevelse, siger Oliver Sonne til TV3 Sport

Øverst i artiklen kan du se hele interviewet med Oliver Sonne.

Peru møder i landsholdspausen Chile på udebane, mens mægtige Argentina venter hjemme, når Oliver Sonne og resten af det peruvianske mandskab skal spille VM-kvalifikationskampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P