1 min læsningEksperter måber over vanvittigt Viborg-golazo: Prøv lige at komme ind i den virkelige verden

Viborg sikrede et enkelt point mod rivalerne FC Midtjylland. Her kunne hjemmeholdet især takke nyindkøbte Serginho, der leverede en stærk kandidat til sæsonens bedste mål.

1 min læsning
Viborgs Sergio Andrade har udlignet til 1-1 og fejrer det med Renato Junior under superligakampen mellem Viborg FF og FC Midtjylland i Viborg fredag den 15. september 2023. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

2-2-kampen mellem Viborg og FC Midtjylland bød på et par flotte mål.

Særligt et står dog over de andre, og det stod Viborgs Serginho for, da han på en nærmest umulig måde driblede sig gennem FCM-forsvaret og lagde bolden ind bag Jonas Lössl.

Efter kampen høstede den nyindkøbte Superliga-profil stor ros i Viaplay-studiet, hvor Peter Sørensen og Francis Dickoh næsten ikke kunne forstå, at det overhovedet kunne lade sig gøre at score på den måde:

– Der har faktisk været gode mål i den seneste tid. Det her er jo sådan en soloaktion, hvor man tænker: ‘okay, det her er altså ikke Playstation, kammerat. Prøv lige at komme ind i den virkelige verden.’ Det er så åbenbart det, vi andre skal vænne os til, når Seginho har bolden, sagde Peter Sørensen, inden hans ekspertkollega stemte i:

– Det er jo nærmest vantro, man tror jo ikke, at det kan lade sig gøre på det niveau, sagde Francis Dickoh.

Det var det andet mål i Viborg-trøjen for Serginho, der går under det borgerlige navn Sérgio Pereira Andrade, efter han kom til klubben i sommertransfervinduet.

Se hans første mål for Viborg i kampen mod Vejle herunder:

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P