1 min læsningFCM fortsætter dårlig stime: 2-2 i midtjysk derby mod Viborg

Viborg FF og FC Midtjylland fik hver et point efter et hektisk opgør, hvor begge mandskaber havde mange chancer.

1 min læsning
Viborg FF møder FC Midtjylland i Superligaen i Viborg fredag den 15. september 2023
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.
Viborg
Viborg
v u v t t
2 : 2
Slut
FC Midtjylland
FC Midtjylland
u t u u v
Serginho
56'
Ž. Zaletel
84'
G. Cho
52'
F. Gluda Djú
76'
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'

FC Midtjylland er fortsat uden sejr i Superligaen siden den 13. august, efter midtjyderne spillede 2-2 mod Viborg FF i en hæsblæsende kamp.

Første halvleg var en hektisk affære mellem de to midtjyske klubber, hvor især Viborg startede rigtig godt og kom frem til en kæmpe chance efter 28 minutter.

I løbet af halvlegen fik Midtjylland dog mere kontrol i kampen, og det betød også, at begge mandskaber måtte gå til pause ved stillingen 0-0.

Kun syv minutter inde i anden halvleg var det midtjyderne, der kunne bringe sig i front, da sydkoreanske Gue-Sung Cho på et fremragende hovedstød headede bolden i mål til 0-1.

Fire minutter senere var Energi Arena Viborg dog vidner til et vidunderligt mål fra hjemmeholdets side, da Serginho i bedste Ronaldinho-stil lavede en fræk tunnel på en FCM-spiller med et træk bag om støttebenet for efterfølgende at vippe den ind på Jonas Lössl i målet. Dermed 1-1 efter 56 minutter.

I det 76. minut var FC Midtjylland endnu engang på spil, da en stor forsvarsfejl af Viborgs Daniel Anyembe gav Franculino en gave foran mål, som FCM-angriberen udnyttede til perfektion med et lob over Lukas Lund og ind i viborgensernes mål til 1-2.

8 minutter senere svarede Viborg dog endnu engang tilbage, da Zan Zaletel fik headed bolden i mål efter et hjørnespark til 2-2 i det 84. minut.

Selvom de sidste minutter i kampen bød på flere gode muligheder til begge mandskaber, så måtte begge klubber nøjes med et enkelt point.

FC Midtjylland forbliver dermed på sjettepladsen i Superligaen med 11 point efter otte kampe.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P