2 min læsningMedie: City-stjerne kommer dårlig Barca-økonomi i møde – kan hentes til spotpris

Både City-stjernen og et af Leipzigs store midtbane-håb har udført en snu finte i deres kontrakt, der muliggør deres ønskeskifte til Barcelona.

2 min læsning
Bernardo Silva har eftersigende fået en billig frikøbsklausul for at kunne skifte til Barcelona.
Foto: Umit Bektas/Reuters/Ritzau Scanpix

Pengene vokser ikke ligefrem på træerne i FC Barcelona.

Den spanske storklub er ekstremt forgældet, og man har efterhånden hørt om flere spillere, klubben har været interesseret i, men som pengemanglen har sat en stopper for.

Men alligevel finder mange spillere Barca interessante som en potentiel destination, da man alligevel blev spanske mestre i seneste sæson og altså skal spille Champions League-fodbold i indeværende sæson.

Faktisk skriver Mundo Deportivo nu, at to spillere sågar har fået indrettet deres kontrakter således, at FC Barcelonas økonomi burde kunne holde til at hente dem allerede i næste transfervindue.

Avisen skriver nemlig, at Manchester Citys Bernardo Silva i forbindelse med sin et-årige forlængelse af aftalen med de engelske mestre fik inkluderet en frikøbsklausul på 50 millioner pund – eller cirka 434 millioner kroner.

En frikøbsklausul, der skulle være betragteligt lavere, end hvad Manchester City i sin tid værdisatte deres portugisiske midtbanespiller til – hvilket efter sigende var et sted mellem 596 og 746 millioner kroner.

Avisen skriver desuden, at Silva inden sin forlængelse denne sommer havde afvist to kontrakttilbud fra Manchester City i håbet om at kunne skifte til Barca.

Men den spinkle midtbane-maestro er ikke den eneste, der har serveret sin underskrift på et sølvfad for Barcelona.

Medie: Liverpool og Manchester City jagter samme forsvarsspiller

For da RB Leipzigs Dani Olmo denne sommer forlængede sin kontrakt med den tyske klub til 2027, fik han også inkluderet en frikøbsklausul, der giver FC Barcelona mulighed for at hente ham med rabat.

Den spanske offensive midtbanespiller skulle angiveligt have fået en frikøbsklausul på 60 millioner euro – eller 447 millioner kroner.

Af Transfermarkt vurderes Bernardo Silva og Dani Olmo til at være henholdsvis 596 og 298 millioner kroner værd.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P